مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس با اشاره به اهمیت نقش گردشگری در رونق بخشیدن به صنایع دستی گفت : سیاست دولت فعال کردن بخش خصوصی و حمایت از صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی است .

امیری که در مراسم تجلیل از پیشکسوتان و هنرمندان صنایع دستی با اشاره به افزایش تقاضای سفر به ایران و ورود گردشگران خارجی گفت : شرایط برای رونق بخشیدن به صنایع دستی و فروش مناسب تولیدات هنرمندان بهبود می یابد و از همین رو انتظار می رود تولیدات هنرمندان متناسب  با ذائقه و سلایق گردشگران باشدتا شاهد احیاء  دوباره رشته های صنایع دستی باشیم .

در ادامه معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان فارس به نقش آفرینی  پیشکسوتان و هنرمندان صنایع دستی استان در طی 2 سال گذشته در ساماندهی امور آموزش صنایع دستی اشاره کرد وگفت : با همکاری شایسته هنرمندان و پیشکسوتان صنایع دستی کمیته فنی صنایع دستی فارس تشکیل شد که در این کمیته با همفکری و هم اندیشی کارشناسان و اساتید مجرب در ساماندهی امور آموزش صنایع دستی تصمیمات مهمی گرفته شد که از جمله تدوین سرفصل های آموزشی و برگزاری آزمون های ادواری در قالب 81 آزمون مشتمل بر 41 آزمون کتبی و 41 آزمون عملی هر2 ماه یک بار در سراسر استان فارس از خروجی های این کمیته بود که  برهمین مبنا افرادی که متقاضی دریافت کارت صنعتگری بودند مورد ارزیابی دقیق قرار گرفته  واز 5 هزار شرکت کننده 2 هزار و پانصد نفر حائز شرایط علمی لازم شناسایی و بقیه ملزم به حضور دوباره در کلاس های آموزشی شدند.

وی ساماندهی روند صدور کارت ها در حداقل زمان ممکن را از دیگر اقدامات مهم این کمیته دانست .

معاون صنایع دستی فارس با اشاره به فعال سازی اتحادیه تعاونی صنایع دستی در 2 سال اخیر گفت : اتحادیه تعاونی صنایع دستی فارس در دو سال اخیر فعالیت بسیار خوبی درحوزه صنایع دستی داشته بطوری که دربرگزاری نمایشگاه های صنایع دستی ، جشنواره ها و ... همکاری بسیار مناسبی با اداره کل داشته و صنعتگران زیادی هم اکنون به عضویت دراین تعاونی درآمده اند .

محمدی با اشاره به توان بخش خصوصی گفت : بخش خصوصی می تواند آینده صنایع دستی را رقم بزند و دستگاه ها فقط می توانند سیاست گذار و حمایت کننده باشند .

گفتنی است در پایان این مراسم از هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی فارس با اهدای لوح و هدیه قدردانی شد. 

انتهای پیام/

کد خبر 139303316